Beszélő fa

Bizonyára mindenki úgy tudja, hogy egy fa nem tud beszélni……nos, felhívjuk a tisztelt kételkedő gyermekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a Kerekerdő Élményparkban nincsenek lehetetlenek és itt mindennek csak a képzelet tud határt szabni. Hogy mire is gondolunk?

Nos, az Élménypark egyik leglátványosabb elemére a kedves emberi arcot formázó beszélő fájára, mely tudásával lenyűgözi a kíváncsiskodó látogatókat. Aki kíváncsi hamar megöregszik,de ha mégis érdekel, látogass ki családoddal, barátaiddal együtt az élményparkba.

korosztály
korlátozás
ár

0-99 év

Belépőjegy váltását követően díjmentesen igénybe vehető.

Jelenleg nem üzemel!

Hasznos tudnivalók

A beszélő fa hétköznapokon ismert magyar népmeséket, tanulságos meséket mesél, illetve ismert gyermek zenékkel szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat, míg előre meghirdetett időpontokban interaktív beszélgetést kezdeményez minden kedves vendégünkkel.

img_9108.jpg

A Kerekerdő Élménypark november hónapban ZÁRVA tart! Nyitás: 2017. december 6.: GRINCS Karácsonyi Cirkuszfesztivál. Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztivál jegyárak: Tribün: 3 500 Ft/fő, Páholy: 4 500 Ft/fő, Ajándékátadás: + 2 000 Ft/fő - kizárólag december 6. és 10. között - (Az ajándékot a szülő biztosítja!)