Mesejelenetek

Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét.

További kellemes perceket szerezve megelevenedik az élményparkban Walt Disney első világhírű egész estés animációs filmjeként ismert Hófehérke és a hét törpe is.

Mindannyiunk gyerekkorát felidézve Piroska és a farkas klasszikus mesejelenete is színesíti a park látványelemeit.

A sort végül Jancsi és Juliska mesekunyhóval díszített jelenete zárja, mely rendkívül meseszerűen, mégis oly élethűen került megvalósításra, ezáltal is még nagyobb élményt nyújtva az érdeklődők számára.

Az Élménypark több pontján kihelyezésre kerültek, olyan híres mesék főszereplői, akiket nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki fel ne ismerné. Többek között megtekinthető Mir Mur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya és még sokan mások.

korosztály
korlátozás
ár

0 - 99 éves korig

Belépőjegy váltását követően díjmentesen igénybe vehető.

Jelenleg nem üzemel!

A Kerekerdő Élménypark november hónapban ZÁRVA tart! Nyitás: 2017. december 6.: GRINCS Karácsonyi Cirkuszfesztivál. Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztivál jegyárak: Tribün: 3 500 Ft/fő, Páholy: 4 500 Ft/fő, Ajándékátadás: + 2 000 Ft/fő - kizárólag december 6. és 10. között - (Az ajándékot a szülő biztosítja!)