Esküvőszervezés

Köszönjük, hogy a Kerekerdő Rendezvényházra gondoltak és reméljük, hogy életük legszebb pillanatához rendezvényházunkat választják helyszínül. Legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy nagyobb vendégseregről, a Kerekerdő Rendezvényház a legjobb választás!

eskuvoszervezes-teszt1.jpg

A Kerekerdő Rendezvényház immár 3 éve a legkülönlegesebb helyszín Debrecenben, a Kerekerdő Élménypark területén belül. Az elmúlt években több tucat esküvőt bonyolítottunk le. A párok és a vendégek pozitív élményekkel távoztak/távoznak tőlünk. A teraszon melletti kápolnában megrendezett szertartás és koktélparti hangulatáról a dekoráció fényei és az Élménypark miliője gondoskodik.

Vendégeink, megrendelőink igényeit az Élménypark csapata folyamatosan rugalmasan kezeli, annak érdekében, hogy az egyedi igényeket is a legmagasabb színvonalon ki tudják elégíteni.Bízunk abban, hogy ízletes és egyedi menüajánlataink, páratlan adottságokkal rendelkező helyszíneink, előre kalkulálható költségstruktúráink hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön / Önök a Kerekerdő Élményparkot válasszák esküvőjük helyszínéül.

eskuvoszervezes.jpg

Miért érdemes a Kerekerdő Rendezvényházat választani?

  1. A menüt és az italcsomagot a pár igényei alapján tudjuk alakítani, többszöri személyes megbeszélés alkalmával együtt „csiszoljuk” tökéletesre az esküvő minden egyes részletét.
  2. Körasztalos elrendezést tudunk biztosítani a létszámnak és igénynek megfelelően. 
  3. A polgári szertartást kápolnánkban gyönyörű környezetben tudjuk lebonyolítani.
  4. Megbízható szolgáltatókat tudunk ajánlani a szervezés minden részletében segítünk. (torta, menyasszony stylist, fotós, dekoráció, virág, zenekar/DJ,).
  5. Saját öltöző szoba (zuhanyzóval) áll az ifjú pár rendelkezésére,zárható, akár az ajándékok tárolására is alkalmas.
  6. Ingyenes parkolási lehetőség.
Kérjen ajánlatot!

Korlátlan karszalagos hosszú hétvége (2017.10.21. és 10.23. között). Karszalag árai: Gyermek: 2 500 Ft, Felnőtt: 1 500 Ft, amely tartalmazza minden élményelem KORLÁTLAN használatát!