Házirend

 1. A belépőjegy megváltásával a látogatók elfogadják a Kerekerdő Élménypark szabályzatait.
 2. A Kerekerdő Élménypark területén csak az adott napon megváltott és érvényes belépőjeggyel lehet tartózkodni. A megváltott belépőjegyhez járó ajándék kuponok a rajta feltüntetett időtartamon belül érvényesek! Annak érvényességét a park munkatársai bármikor ellenőrizhetik. Az ajándék kuponokat fel nem használás esetén a Kerekerdő Élménypark NEM váltja vissza készpénzre.
 3. Gyerekek csak felnőtt hozzátartozó felelősségére és kíséretével tartózkodhatnak a parkban.
 4. A Kerekerdő Élménypark kötélpályái kizárólag a park szakképzett dolgozóinak utasításai szerint vehetők igénybe. Az egyes pályatípusok csak a hozzájuk tartozó magassági határok szerint használhatók!
 5. A Kerekerdő Élménypark akadálypályái és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelések (beülő, heveder, karabinerek, kantár, csiga, sisak) saját felelősségre, rendeltetésszerűen, a kötélpályák esetében kötelezően elsajátított, pályaanimátor által betanított módon használhatóak, kizárólag betanítás után. Zárt cipő viselése mindegyik tevékenységhez kötelező!
 6. Használat után az eszközöket a Kalandpark dolgozói (animátorai) részére vissza kell szolgáltatni. A park tulajdonában lévő eszközökkel, felszereléssel együtt a park területéről kilépni tilos!
 7. Az akadálypályák használatának szabályzata e házirend részeként kötelező érvényű azok használói számára!
 8. A Élménypark területére alkoholos italt behozni TILOS! Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a Kerekerdő Élménypark területén nem tartózkodhat, a szolgáltatásokat nem veheti igénybe!
 9. A parkba kutyát behozni baleset-megelőzés okán sajnos tilos!
 10. A parkban dohányozna a kijelölt dohányzóhelyen lehet, kötélpálya felszerelésben (beülő, sisak) pedig minden körülmények között TILOS!
 11. Baleset, tűz vagy rendbontás esetén azonnal értesítse a Kerekerdő Élménypark bármely munkatársát!
 12. A Kerekerdő Élménypark illetékes vezetője vagy meghatalmazott munkatársa jogosult az eszközökre, önmagukra vagy társaikra veszélyes, illetve a házirendet és a pályaszabályzatot nem betartó vendégeket a park területéről kitiltani. A megvásárolt jegy ebben az esetben nem visszaváltható.
 13. Rongálásból, az eszközök, berendezések nem rendeltetésnek megfelelő használatából eredő károkért a kárt okozó tartozik anyagi felelősséggel.
 14. A Kerekerdő Élménypark nem vállal felelősséget a park területén a szolgáltatásokat igénybe vevők által a saját, illetve más tulajdonában lévő tárgyakban (pl. szemüveg, karóra, mobiltelefon) okozott károkért és az egyes vagyontárgyak elvesztéséért!
 15. Bármilyen baleset, veszélyeztetés vagy rendellenesség észrevétele esetén az Élménypark vendégei kötelesek azt jelezni a park dolgozói felé, a lehető legrövidebb időn belül. Elsősegély doboz és tűzoltó készülék a park erre kijelölt helyein találhatók.

A Kerekerdő Élménypark november hónapban ZÁRVA tart! Nyitás: 2017. december 6.: GRINCS Karácsonyi Cirkuszfesztivál. Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztivál jegyárak: Tribün: 3 500 Ft/fő, Páholy: 4 500 Ft/fő, Ajándékátadás: + 2 000 Ft/fő - kizárólag december 6. és 10. között - (Az ajándékot a szülő biztosítja!)