Drótkötélpálya

Drótkötélpálya

A Kerekerdő Élményparkban 4 féle pálya közül választhatnak a kedves látogatók. Mindenki magassága, kedve és fizikuma szerint próbálhatja ki a gyermek (1-es és 2-es) vagy felnőtt (3-as és 4-es) pályákat.

Az 1-es és 2-es pályán 19 akadályon át, magasságuknak megfelelő játékokat, kihívásokat találnak a kisebbek. Az 1-es pálya platform magasságát a szülőkhöz igazítottuk, hogy ők is segíthessék csemetéiket az akadályokon való átjutásban, de természetesen az akadályok leküzdésében képesítéssel rendelkező, felkészült animátorainkra is lehet támaszkodni az összes pályán.

Az Élményparkban a felnőtt pályákat (160 cm felett) kettő nehézségi fokra osztottuk. A 3-as pályát, amely 1 kiszállót is tartalmaz, mindenki könnyű szerrel teljesítheti, míg a 4-es már kihívás lehet a vállalkozó kedvű kalandornak. 

A felszerelések megvédenek mindenkit a magasban is, hiszen a legmodernebb hegymászó eszközökből lettek összeállítva, amelyek rendeltetésszerű használata során teljes körű biztonságot nyújtanak a drótkötélpályákon.

 

Korosztály Korosztály
3 éves kortól
Korlátozás Korlátozás
150 cm alatt (1-es pálya)
150 cm -160 cm között (2-es pálya)
160 cm felett (3-as és 4-es pálya)
Ár Ár
Belépőjeggyel korlátlanul igénybe vehető élményelem. KIVÉTEL: tó feletti átcsúszás.
Vissza az élményelemekhez

Hasznos tudnivalók

A pályák csak saját és/vagy szülői felelősségre vehetők igénybe, felelősségvállalási nyilatkozat aláírását követően. A pályák kizárólag a Kerekerdő Élménypark által rendelkezésre bocsájtott sértetlen, minősített és ellenőrzött biztosító-, és védőfelszerelések használatával vehetőek igénybe. TILOS a pályákat védőfelszerelés nélkül, sérült vagy helytelenül használt biztosító-, és védőfelszerelés, illetve alkoholos befolyás alatt használni. A kötélpályákhoz célszerű sportos, laza öltözetben, zárt cipőben érkezni az Élményparkba.

Az élménypark területén található eszközök, élményelemek nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért, valamint a gondatlanságból elhagyott személyes tárgyakért az üzemeltető felelősséget NEM vállal!

Drótkötélpálya