Mesejelenetek

Mesejelenetek

Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét.

További kellemes perceket szerezve megelevenedik az élményparkban Walt Disney első világhírű egész estés animációs filmjeként ismert Hófehérke és a hét törpe is.

Mindannyiunk gyerekkorát felidézve Piroska és a farkas klasszikus mesejelenete is színesíti a park látványelemeit.

A sort végül Jancsi és Juliska mesekunyhóval díszített jelenete zárja, mely rendkívül meseszerűen, mégis oly élethűen került megvalósításra, ezáltal is még nagyobb élményt nyújtva az érdeklődők számára.

Az Élménypark több pontján kihelyezésre kerültek, olyan híres mesék főszereplői és jól ismert hősök, akiket nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki fel ne ismerné. Többek között megtekinthető MirMur, a Kis vakond, a Tücsök és a hangya,Batman, Amerika kapitány, és még sokan mások.

 

Korosztály Korosztály
0-99 év
Korlátozás Korlátozás
Nincs
Ár Ár
Belépőjeggyel korlátlanul igénybe vehető élményelem.
Vissza az élményelemekhez

Hasznos tudnivalók

A mesejelenet csak saját és/vagy szülői felelősségre vehető igénybe!

Az élménypark területén található eszközök, élményelemek nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért, valamint a gondatlanságból elhagyott személyes tárgyakért az üzemeltető felelősséget NEM vállal!

Mesejelenetek