Kerekerdő Élménypark

Debreceni élménypark korhatárok nélkül...


"...Úgy vélem, hogy a gyermekeinkről őrzött legkedvesebb pillanatok a nyaralásokhoz kötődnek. A szüleinkről őrzött legkedvesebb pillanataink pedig a gyermekkori nyaralásainkhoz kötődnek. Ezért olyan fontos örök emlékű gyermek és családi attrakciókat létrehozni, azokat minél több család boldogságára üzemeltetni. Ettől olyan szép egy ilyen nemes célt szolgálni..."


Vallja ezt a Kerekerdő Élményparkot működtető Nívó Style Kft. ügyvezetője, aki szakmai csapatával karöltve többéves piactanulmányozás, üzemeltetési technikák feltérképezése alapján elismert élményelem gyártók és tervezők segítségével terveztette, tervezteti a mai napig az Élményparkot.

Hisz abban, hogy a folyamatosan megújuló beruházás jól illeszkedik Debrecen fiatalos lendületéhez, valamint a Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) által megfogalmazott turisztikai célokhoz. Mindezekre építve az ügyvezető és az egész Élménypark csapata úgy véli, hogy Hajdú-Bihar megye központja, Debrecen egy igazán csodálatos helyszínnel bővült. Családoknak, baráti társaságoknak és legfőképpen a gyermekeknek nyújt hatalmas élményt meseszép környezetben az Élménypark.

Ez a csodavilág a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál valósult meg. A közel 55 ezer négyzetméter területű park, várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, baráti társaságokat.
Már a belépés után elkezdődhet a játék. A Kőkorszaki vízibiciklik már a bejáratnál várja a kikötőben a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Tovább haladva a park belseje felé mesebeli birodalom tárul a vendégek elé Várral, valamint interaktív mesejelenetekkel karöltve. A gyerkőcök megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal. Piroska és a farkas meséjéből is kaphatnak egy kis ízelítőt az ide látogató vendégek.

A trambulinon és a játszótér-rengetegben kiélhetik a lurkók mozgásigényüket. Utóbbiban függőhidakon ostromolhatják a várat, harcba indulhatnak a bástyák elfoglalásáért. További kalandokat élhetnek át kicsik is nagyok élményparkunk labirintusában, ahol mindenki letesztelheti tájékozódó- és megfigyelőképességét az útvesztőből való kijutás érdekében.
3 éves kortól mászó elemekkel, zsákutcákkal tarkított, izgalmas, de mégis biztonságos hálós kalandpályával is várjuk a lurkókat. Ám ha még ettől is nagyobb élményre vágynak, akkor a kisebbek és a nagyobbak is végig küzdhetik magukat a drótkötélpályákon. A gyermekek biztonságát szolgálják, hogy gyermek kalandpályánkat úgy alakítottuk ki, hogy a kísérők a gyerkőcöket bármikor tudják az akadályok megtételében segíteni. Ugyanakkor a felnőttekre is gondolva egy esztétikus, mégis szövevényes útvonalakból álló, akár több méteres magasságot is elérő adrenalin növelő drótkötélpályák is helyet kaptak parkunk területén.

Az Élményparkunkba látogatók olyan audiovizuális élményekkel is találkozhatnak, mint például a 3D-s, emberi arcot formáló Beszélő Fa, mely interaktív beszélgetést kezdeményez minden kedves vendégünkkel.


Sőt egy közel 300 nm-es Rendezvényház is várja azon kedves házasulandó párokat, akik egy igazán egyedi helyszínen kívánják kimondani a boldogító IGEN-t. Mindemellett lehetőség nyílik a cégek részére, hogy például rendezvényeiket, tréningjeiket, családi napjaikat egy nem szokványos környezetben valósítsák meg.

A sok élményben és mozgásban megéhezett vendégeket többek között a Fogadónál, Snack Bárnál és a Palacsintázónál várjuk. Ez utóbbinál mindenki kénye-kedve szerint válogathat palacsintáink széles választéka között.

Egy szó mint száz, egy olyan hely ékesíti reményeink szerint Debrecen városát, amely korhatárok nélkül nyújt megannyi élményt kicsiknek, nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak, házasulandó pároknak és nem utolsó sorban cégeknek is.

Tervezett nyitás: 2020. április! Csoportos bejelentkezés: bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu. Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata