Élményelemek

kerekerdo-elmenyelemek-2x-1.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-1.png

Beszélő fa

Bizonyára mindenki úgy tudja, hogy egy fa nem tud beszélni……nos, felhívjuk a tisztelt kételkedő gyermekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a Kerekerdő Élményparkban nincsenek lehetetlenek és itt mindennek csak a képzelet tud határt szabni. Hogy mire is gondolunk?

tudj meg többet róla

0-99 év

kerekerdo-elmenypark-kokorszakivizibicikli-1.png kerekerdo-elmenypark-kokorszakivizibicikli-2.png

Kőkorszaki vízibicikli

A Kerekerdő Élménypark egyik legnépszerűbb vízi élményeleme a Kőkorszaki vízibicikli. A fedélzeten több személy részére alakítottunk ki kényelmes ülőhelyet, melyek a páratlan környezettel együtt biztosítják a valódi élménydús kikapcsolódást, a vízibickilizés örömeit.

tudj meg többet róla

0 - 99 éves kor

kerekerdo-elmenyelemek-2x-3.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-3.png

Hálós kalandpálya

Természetes alapanyagokból épült 2 szintes erdei kalandpálya, mely nem csak vakmerő gyermekek részére lett kialakítva. A szintek taposóhálókkal lettek elválasztva, ezáltal olyan hatást keltve, mintha a levegőben járnának a kicsik és a nagyok. A nagy tornyok nem csak pihenőhelyként szolgálnak, hanem különböző összekötő elemeket is tartalmaznak, mint például létrák, csúszdák, amelyek tovább fokozzák az élményszerűséget.

tudj meg többet róla

2 - 3 éves kortól

kerekerdo-elmenyelemek-2x-4.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-4.png

Drótkötélpálya

A Kerekerdő Élményparkban 4 féle pálya közül választhatnak a kedves látogatók. Mindenki magassága, kedve és fizikuma szerint próbálhatja ki a gyermek (1-es és 2-es) vagy felnőtt (3-as és 4-es) pályákat.

tudj meg többet róla
kerekerdo-elmenyelemek-2x-5.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-5.png

Trambulin

A 6 állásos trambulin egységes, ízléses stílusú élményelem, amely a kisebbek és nagyobbak számára is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat).

tudj meg többet róla

1 éves kortól

kerekerdo-elmenyelemek-2x-11.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-11.png

Játszótér rengeteg

A játszótér egységes, ízléses stílusú, vár jellegű, bástyákkal, láncról lógatott függőhíddal színesített élményelem, amely akár a legkisebbek számára is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat). A játszótér számos kiegészítő elemmel együtt (forgó, rugós játékok, kapaszkodók, csúszda) tovább fokozza a nagyobb gyermekek kikapcsolódás utáni vágyódását is.

tudj meg többet róla

1 éves kortól

kerekerdo-elmenyelemek-2x-9.png kerekerdo-elmenyelemek-hover-2x-9.png

Mesejelenetek

Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét.

tudj meg többet róla

0 - 99 éves korig

kerekerdo-blogkerekerdo-elmenyelemek-bungee-inaktiv.png kerekerdo-blogkerekerdo-elmenyelemek-bungee-aktiv-2x.png

Bungee trambulin

Klasszikus 4 állásos Bungee trambulin. Ez a nagyszerű játék hatásos adrenalin pumpa teljesen biztonságos környezetben.

A gyerekek imádják az aktív kikapcsolódást. Képzelje el, milyen nagyszerű érzés a gravitációt legyőzve több méteres magasságba fellendülni, forogni, szaltózni, kipróbálni akrobatikus elemeket.

tudj meg többet róla
sdfsdf2.png dfsdf2.png

Dodgem

A Kerekerdő Élménypark legújabb élményeleme a dodgem, ami feledhetetlen élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

tudj meg többet róla

5 éves kortól

Tervezett nyitás: 2020. április! Csoportos bejelentkezés: bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu. Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata