Flinstones vízibicikli

A Kerekerdő Élménypark egyik legnépszerűbb vízi élményeleme a Flinstones vízibicikli. A fedélzeten 2 személy részére alakítottunk ki kényelmes ülőhelyet, melyek a páratlan környezettel együtt biztosítják a valódi élménydús kikapcsolódást, a vízibickilizés örömeit.

korosztály
korlátozás
ár

0 - 99 éves kor

max. 2 fő / vízibicikli

Belépőjeggyel korlátlanul igénybe vehető élményelem!

Hasznos tudnivalók

Az előre néző utasok hajtják pedálok segítségével a meghajtó lapátot, a lapátkerék menetközben nem veri föl a vizet, így ruhában is nyugodtan használható kevésbé jó idő esetén is Élményparkunk egyik méltán népszerű büszkesége.

Mentőmellények a jegypénztárból kérhetőek a gyermekek, felnőttek részére!

Az élménypark területén található eszközök, élményelemek nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért, valamint a gondatlanságból elhagyott személyes tárgyakért az üzemeltető felelősséget NEM vállal!

img_9947.jpg

Élményparkunk 2018. Október 1-jétől zárva tartja kapuit! Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata