Esküvőszervezés

Köszönjük, hogy a Kerekerdő Rendezvényházra gondoltak és reméljük, hogy életük legszebb pillanatához rendezvényházunkat választják helyszínül. Legyen szó kis létszámú esküvőről, vagy nagyobb vendégseregről, a Kerekerdő Rendezvényház a legjobb választás!

eskuvoszervezes-teszt1.jpg

A Kerekerdő Rendezvényház immár 4 éve a legkülönlegesebb helyszín Debrecenben, a Kerekerdő Élménypark területén belül. Az elmúlt években több tucat esküvőt bonyolítottunk le. A párok és a vendégek pozitív élményekkel távoztak/távoznak tőlünk. A terasz melletti kápolnában megrendezett szertartás és koktélparti hangulatáról a dekoráció fényei és az Élménypark miliője gondoskodik.

Vendégeink, megrendelőink igényeit az Élménypark csapata folyamatosan rugalmasan kezeli, annak érdekében, hogy az egyedi igényeket is a legmagasabb színvonalon ki tudják elégíteni.Bízunk abban, hogy ízletes és egyedi menüajánlataink, páratlan adottságokkal rendelkező helyszíneink, előre kalkulálható költségstruktúráink hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön / Önök a Kerekerdő Élményparkot válasszák esküvőjük helyszínéül.

Érdeklődjön a +36-70/636 66 70 -es telefonszámon.

eskuvoszervezes.jpg

Miért érdemes a Kerekerdő Rendezvényházat választani?

  1. A menüt és az italcsomagot a pár igényei alapján tudjuk alakítani, többszöri személyes megbeszélés alkalmával együtt „csiszoljuk” tökéletesre az esküvő minden egyes részletét.
  2. Körasztalos elrendezést tudunk biztosítani a létszámnak és igénynek megfelelően. 
  3. A polgári szertartást kápolnánkban gyönyörű környezetben tudjuk lebonyolítani.
  4. Megbízható szolgáltatókat tudunk ajánlani a szervezés minden részletében segítünk. (torta, menyasszony stylist, fotós, dekoráció, virág, zenekar/DJ,).
  5. Saját öltöző szoba (zuhanyzóval) áll az ifjú pár rendelkezésére,zárható, akár az ajándékok tárolására is alkalmas.
  6. Ingyenes parkolási lehetőség.
Kérjen ajánlatot!

Tervezett nyitás: 2020. április! Csoportos bejelentkezés: bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu. Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata