Kerek hírek

bolondos-aprilis.jpg

Bolondos április…

Március vége és április eleje is igazán élménydús időszak volt Élményparkunk kreatív csapata számára. Mire is gondolunk? 


elolvasom
utazasi-kiallitas-debrecen.jpg

Nagy utazás…

Február vége és március közepe két impozáns rendezvényt tartogatott Élményparkunk csapata számára. A főváros után Debrecen város utazóközönségének is bemutathattuk megújult önmagunkat. 


elolvasom
tavaszi-zsongas.jpg

Tavaszi zsongás...

A hátunk mögött hagytuk a tél fogcsikorgató hónapjait és nagy kedvvel vágtunk bele a rendezvények, kiállítások időszakába.


elolvasom
ki-vagyok-en.jpg

Ki vagyok én...?

Élményparkunk csapata az idei évben is megpróbált még inkább közelebb kerülni táborához, így kabalafiguránk nevét és külsejét is leendő kalandozóinkkal, látogatóinkkal közösen szerettük volna megálmodni.


elolvasom
oromteli-pillanatok.jpg

Örömteli pillanatok...

December az év utolsó hónapja, amikor a hétköznapi rohanás mellett több időt fordítunk a szeretet és odafigyelés emberi nyelven való kifejezésére. Ez motiválta Élményparkunk csapatát is mikor neki kezdett a fagyos decembernek.


elolvasom
 13 14 15

Címkék

Oszd meg

Tervezett nyitás: 2020. április! Csoportos bejelentkezés: bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu. Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata