Ingyenes belépők a legkreatívabb osztálynak!

« Következő hírElőző hír »

TEENDŐK:

1. Rajzoljatok egy plakátot, amelyen bemutatjátok, osztályotok hogyan érezné magát, ha egy egész napra szóló korlátlan élményelem használatra jogosító karszalagot kapna a debreceni Kerekerdő Élményparkba. 

2. Találjatok ki a plakátnak egy frappáns címet is!

3. Gyűjtsétek össze Ti a legtöbb lájkot a művetekre - Facebook lájk gyűjtés: 2018. március 1. és 30. között -, miután a Kerekerdő Élménypark csapata a facebook oldalára feltöltötte a plakátotokat.

BEKÜLDÉS ÉS HATÁRIDŐ:

Fényképezzétek le vagy scanneljétek be műveteket és küldjétek el 2018. február 28-ig a marketing@kerekerdoelmenypark.hu e-mail címre, valamint az e-mail tárgy mezőbe írjátok bele, hogy  „Osztálykirándulás pályázat 2018.”. 

Az alábbi adatok megadása kötelező:

Iskola neve, címe, osztály neve (pl.: 6.A), osztály létszáma és a kapcsolattartó elérhetősége (telefonszám és email cím).

Facebook lájk gyűjtés: 2018. március 1. és 30. között.

Eredményhirdetés: 2018. március 31.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Minden osztály egy pályaművel indulhat.

Az utazás és az étkezés önköltséges.

NYEREMÉNY:

Maximum 40 fős osztály és maximum 4 fő kísérő részére szóló díjmentes belépő, amely egész napra szóló karszalagot biztosít. A karszalag tartalmazza az élményelemek korlátlan használatát:

Vízibicikli; Drótkötélpályák; Tó feletti átcsúszás; Vár; Vízidodgem; Pónilovaglás; Bungee trambulin; 5D mozi; Trambulin; Interaktív mesejelenetek; Beszélő fa; Játszótér rengeteg; Labirintus; Hálós kalandpálya és a 2018-as év meglepetés attrakciói.

A nyeremény felhasználható: 2018. június 15-ig.

ADATKEZELÉS:

A nyertes osztályt a Kerekerdő Élménypark weboldalán és facebook oldalán is közzéteszi.

Tájékoztatást adunk, hogy a nyereményjáték kapcsán személyes adatok kezelésére nem kerül sor. Az osztályok a pályázat beküldésével egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályaműveket a Kerekerdő Élménypark weboldalán, illetve facebook oldalán közzé tegye, illetve saját promóciós céljaira felhasználja.

Címkék

Oszd meg

NYITVATARTÁS: Hétfő-Vasárnap 10-18 óráig. / BEJELENTKEZÉS CSOPORTOK SZÁMÁRA : bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu
Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata