Osztálykirándulás szervezése a digitális világban nevelkedett generációnak

Előző hír »

“Ezek a mai fiatalok…” - hangzik el igen gyakran a mondat, nagyjából azóta, amióta vannak fiatalok. A generációs különbségek áthidalása pedig egyre bonyolultabb, hiszen a digitális világ legújabb fejlesztései gyorsabban jönnek ki, mint ahogy lenne időnk rendesen megismerni azokat. Nem is csoda, hogy a pedagógusoknak egyre nehezebb a dolguk, különösen, amikor az osztálykirándulás szervezésére kerül a sor.

 

Ma már a gyerekeknek igen magasan van az ingerküszöbe, így tanár legyen a talpán, aki hosszabb időre le tudja kötni őket. Szerencsére azért még mindig meg lehet találni azokat a programokat, melyektől az osztálykirándulás emlékezetes kaland lesz és a gyerekek nem a telefonjukon lógnak egész nap. Ez pedig már csak azért is kiemelten fontos, hogy a közösség igazi csapattá kovácsolódjon és együtt tudjanak szembenézni az iskola állította kihívásokkal.

 

Osztálykirándulás Debrecen egyedülálló élményparkjába

 

A debreceni Kerekerdő Élménypark megálmodóiként pontosan tisztában vagyunk a fentiekkel, így igyekeztünk olyanná varázsolni a parkot, hogy az garantáltan kizökkentse a fiatalokat az internet világából. Szórakoztató élményelemek segítségével érjük el, hogy a gyerekek önfeledten feledkezhessenek bele a mozgás örömébe.

 

Az alábbi 6 pontban összeszedtük, hogy miért vált hamar az iskolák kedvenc helyszínévé a debreceni élményparkunk:

 

1.    Rengeteg élmény 1 napban

 

Bár nem ritka, hogy egy osztálykirándulás 2-3 napos, azért erre nem mindig van lehetőség, legyen ennek az oka a szervezés nehézsége vagy éppen a pénz. Legtöbb esetben a költséghatékonyság az egyik döntő tényező, amikor a csoportok szórakozását igen szigorú büdzsét követve kell megvalósítani. Ha az egy napos kirándulást választjátok, mint opció, ez a megoldás ráadásul kevésbé lesz megterhelő a kísérő pedagógusokra nézve is. Valljuk be, azért az egy napos osztálykirándulásokat is bőven tele lehet pakolni élménnyel, erre pedig a Kerekerdő Élménypark a legjobb bizonyíték. A rengeteg élményelemnek és egyéb attrakciónak köszönhetően unalmas pillanatokról nemigen beszélhetünk.

2.    Biztonság mindenek felett

 

A tematikus parkunk biztonságos környezetben biztosítja az örömteli perceket. A terület teljesen körbe van kerítve, így ha valamelyik kalandvágyó gyermek el is indul egy felfedezőútra, nem fog messzire jutni.

 

3.    Jól jön a segítség

 

Az osztálykirándulások esetén animátoraink segítik a kísérők munkáját, ami jelentős terhet vesz le a vállukról, hiszen személyzetünk tagjai készek egy csapatként együttműködni, amikor arról van szó, hogy segítsék a parkban való tájékozódást, bemutassák a park szolgáltatásait, élményelemeit, illetve válaszoljanak minden felmerülő kérdésre.

 

4.    Mindig újat ad

 

A Kerekerdő Élményparkban minden szezonban igyekszünk valami új attrakcióval előrukkolni. A kedvencek mellett mindig van valami újdonság, amit kipróbálhatnak a gyerekek és tapasztalataink szerint azért a felnőttek is igen izgatottak tudnak lenni.

 

5.    Igazi fantáziavilág

 

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni azt a különleges hangulatot, ami uralja a szenzációs attrakciókkal színesített parkunkat, melyet sokan debreceni Disneyland néven is emlegetnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, várjuk szíves megkereséseiteket és esetlegesen felmerülő kérdéseiteket bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu e-mail címen!

Javasoljuk, hogy érkezés előtt legalább 3 héttel foglaljatok időpontot!

Ha meg szeretnéd ismerni a Kerekerdő Élményparkot közelebbről, megéri egy pillantást vetni a parkban készült fotókra (https://www.instagram.com/kerekerdo.elmenypark/).

 

Címkék

Oszd meg

Tervezett nyitás: 2020. április! Csoportos bejelentkezés: bejelentkezes@kerekerdoelmenypark.hu. Mint minden weboldal, a kerekerdoelmenypark.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az adatvédelmi szabályzatunkban bővebb információt is kaphatsz. - Üdv.: Élménypark csapata