Kerekerdő Élménypark Online Jegyvásárlás

Jegyválasztás
Gyerek jegy - 5.500 Ft / fő 2-14 éves korig (Korlátlan éleményelem használatot biztosít!)
Felnőtt jegy - 4.500 Ft / fő A belépőjegy tartalmazza az alábbi élményelemek korlátlan használatát: https://kerekerdoelmenypark.hu/elmenyelemek
Nyugdíjas jegy - 1.900 Ft / fő A belépőjegy tartalmazza az alábbi élményelemek korlátlan használatát: https://kerekerdoelmenypark.hu/elmenyelemek
SINOSZ, MÁK KÁRTYÁVAL RENDELKEZŐK - 1.900 Ft / fő (A kártyával rendelkező kísérője is jogosult a kedvezményes jegyre -kizárólag 1 fő- !)
(Korlátlan élményelem használatot biztosít!)
CSOPORTOS
FELNŐTT, GYEREK -
3.900 Ft / fő
(KIZÁRÓLAG ÓVODAI ÉS ISKOLAI CSOPORTOKNAK! Korlátlan élményelem használatot biztosít! 1 fő buszsofőr belépése díjmentes!)
Kedvezmény 2 éves kor alatt ingyenes belépés

összesen: 0 Ft

A jegyekkel és árakkal kapcsolatban további információkat talál ide kattintva.

Kérjen tájékoztatást e-mailben: info@kerekerdoelmenypark.hu.

A megvásárolt jegyek nyitva tartási időben a 2022. évben használhatóak fel.
Fizetés előtt minden esetben győződjön meg róla, hogy megfelelő jegyeket vásárolja meg, mert a vásárlás után a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Kinek vásárol?


Számlázási adatok

Megrendelését követően erre az e-mail címre fogjuk elküldeni a jegyátvételhez szükséges kódot, valamint az elektronikus számlát. Kérjük, helyesen írja be e-mail címét, mert a későbbiekben nincs lehetőség módosításra!

A jegyvásárlást követően átirányítjuk a Barion oldalára, ahol online bankkártyás fizetéssel kiegyenlítheti a jegy értékét.

Amennyiben nem érkezett meg a jegyed, kérjük ellenőrizd a spam mappádat is!