Kedves Mindenki!

2020. 03. 23.

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett szükségszerű korlátozó intézkedések mindannyiunk életét felforgatták. Mind tudjuk, hogy a magyar turisztikai szektor rendkívül nehéz helyzetbe került, ami pedig kollektíven kihat a gazdaságunkra is. Ilyen helyzetben az egyetlen megoldás az összefogás ereje. Kialakult egy helyzet, amihez alkalmazkodnunk kell, de ebben a helyzetben cselekedni is tudunk, hogy a korlátozások után gőzerővel folytathassuk ott, ahol abbahagytuk!

Mi, a Kerekerdő Élménypark csapata, a MOST! (Magyarországot Segítő Társaság)-on keresztül országos összefogásra szólítjuk fel a koronavírus legelső gazdasági áldozatait, hogy egymást segítsük egy országos fesztiválsorozat formájában. A legfontosabb küldetésünk az, ha túl leszünk ezen a nehéz időszakon, hogy a lehető leghamarabb segítsük beindítani azokat a területeket, amik MOST a legnagyobb kiesést, bevétel csökkenést élik meg.

A MOST fesztivál égisze alatt a Kerekerdő Élménypark egy fantasztikus hétvégével nyitja meg újra a kapuit a korlátozások után! Vezessen a te utad térképe is hozzánk, Magyarország legnagyobb élményparkjába, a csodák erdejébe, ahol MOST a magyar kulturális fellépők, produkciók, termelők és kézművesek támogatása, népszerűsítése lesz a cél, ezzel is elősegítve a kieső bevételik pótlását!

Hisszük, hogy a turisztika legnagyobb ágazat vezetőivel, önszerveződéssel létrehozhatnánk Magyarország egyik legnagyobb országos rendezvényét MOST fesztivál néven az ország több helyszínén a magyar kulturális fellépők, produkciók, termelők és kézművesek támogatása, népszerűsítése érdekében, helypénz nélkül, ezzel is elősegítve a kieső bevételik pótlását!

Csatlakozz csoportunkhoz (https://www.facebook.com/groups/mostfesztival/ ) ha helypénz nélkül kiállítóként, fellépőként részt vennél a rendezvényen vagy kérjük ajánld annak, akinek hasznára válhat, illetve szívesen részt venne benne! A részleteket együtt dolgozzuk ki az épülő közösséggel. Az esemény leírását pedig eszerint folyamatosan frissítjük Facebook-on: https://www.facebook.com/events/636981660405649/ Jelöld meg, ha ott leszel!

Együtt MOST erősebbek lehetünk! Legyünk a világ számára példaértékűek! Élvezzétek a felszabadultságot, az önfeledt nevetést, és szerezzetek mesélni való élményeket nálunk!