Kérdések Tőletek! Válaszok Nektek!

2021. 04. 02.

 „A Kerekerdő Élménypark a korhatárok nélküli szórakozás helyszíne. A hely, ahol a mese életre kel.” Ezekkel a jelzőkkel is illetik a Debrecen mellett található Kerekerdő Élményparkot, ami az idei évben 6. születésnapját ünnepli. Folyamatos fejlődés jellemzi, és méltán mondható, hogy Magyarország legszínvonalasabb Élményparkjává nőtte ki magát, de a vezetőség elmondása szerint ez még nem a végső cél! Évről évre újabb és újabb meglepetések várhatóak, hogy a felhőtlen boldogság mindenki számára elérhető legyen.

 

 A Kerekerdő  Fan Club Facebook csoportjában indítottunk egy szavazást, hogy mik azok a kérdések, amire a leginkább kíváncsiak vagytok a parkkal kapcsolatban. Sikerült interjút készítenünk az Élménypark vezetőségével az általatok megszavazott kérdések alapján. A kapott válaszok mutatják, hogy rengeteg élmény várható még a közeljövőben. Lássuk is a kérdéseket és a válaszokat!

 

- Milyen újdonságok lesznek az idei évben?

- Mint minden évben arra törekszünk, hogy ne csak az új, hanem a régi vendégeinknek is okozzunk meglepetéseket újdonságainkkal. Ilyen volt például 2020-ban a nagy szenzációt keltő kalózhajó, vagy a kisebbek számára a lovacskás kisvasút Lancelot birodalmában. Most sem maradunk meglepetések nélkül! Egy 150 négyzetméteres fedett helyszínen az amerikai indiánok birodalmát elevenítettük meg számotokra. Eredeti indiánsátrunkban arcfestés mellett hagyományos hajfonatokkal ismerkedhettek meg és varázsolhatjátok szebbé fürtjeiteket, illetve felfújhatós indián falut ábrázoló ugrálónkon vívhattok Wester küzdelmeket egymással a vadnyugat hangulatában. Mind-e mellett nyár közepére elkészül különleges vízi forgónk, ami a tenger rejtélyeit és a cápa mesék karaktereit hozza el számotokra, hogy izgalmas tengeri csatákat vívhassatok apukával és anyukával egyaránt! Kalandra fel!

 

- Az idei év tervezett nyitása?

- A Kerekerdő Élménypark, mint minden évben húsvétot célozza meg a nyitás időpontjának. Mint mindannyian tudjuk ebben a nehéz időszakban ez nem lehetséges. De a járványügyi helyzetet figyelve hetek kérdése, hogy a pontos időpontot nagy örömünkre kiírhassuk, és újra láthassuk gyermekeitek mosolyát és örömteli boldogságát parkunk egész területét bezengve. Figyeljétek facebook oldalunkat és weboldalunkat, hogy friss információkat szerezzetek napra készen!

 

- Mit jelet az all-inclusive belépőjegy?

- A Kerekerdő Élménypark az elmúlt évek tapasztalataiból egy olyan jegykonstrukciót alakított ki a látogatók részére, amely tartalmazza a honlapon szereplő összes élményelem korlátlan használatát, egy egész napos felhőtlen szórakozást biztosítva, így korcsoportokra osztva mindenki megtalálja kicsitől nagyig a számára megfelelő szórakozást. Visszajelzéseitek alapján ez a legoptimálisabb minden család számára.  Természetesen azért drágább a gyermekbelépő, mivel a gyermekek részére jóval több élményelem áll rendelkezésre.

 

- Mi még nem jártunk itt, hány éves gyermekekkel érdemes ellátogatni a parkba?

- A Kerekerdőben a mindenkiben rejlő gyermeki szív a felszínre tör, nem számít hány éves az illető. Élményparkunkban minden ember gyermekké változik, ezért úgy gondoljuk, hogy mindenképp egy olyan helyre van szükség, ahol gyermekeinkkel kortalan játékban vehetünk részt. Éppen ezért folyamatosan olyan fejlesztéseket hajtunk végre, ami megszünteti a felnőtt és gyermek közti korhatárokat.

 

- Hogyan találok a legkönnyebben a parkba?

- Honlapunkon mindenre kiterjedő választ talál erre a kérésre, akár busszal, vagy autóval érkezik. Ezen a linken ITT megtalálhatja.

 

 Összefoglalva várjuk az idei évi nyitást a Kerekerdő Élményparkban, és várunk minden kedves látogatót, hogy közösen élhessük át a korlátlan élmény örömeit!