Osztálykirándulás szervezése a digitális világban nevelkedett generációnak

2020. 02. 15.

Ma már a gyerekeknek igen magasan van az ingerküszöbe, így tanár legyen a talpán, aki hosszabb időre le tudja kötni őket. Szerencsére azért még mindig meg lehet találni azokat a programokat, melyektől az osztálykirándulás emlékezetes kaland lesz és a gyerekek nem a telefonjukon lógnak egész nap. Ez pedig már csak azért is kiemelten fontos, hogy a közösség igazi csapattá kovácsolódjon és együtt tudjanak szembenézni az iskola állította kihívásokkal.

Osztálykirándulás Debrecen egyedülálló élményparkjába

A debreceni Kerekerdő Élménypark megálmodóiként pontosan tisztában vagyunk a fentiekkel, így igyekeztünk olyanná varázsolni a parkot, hogy az garantáltan kizökkentse a fiatalokat az internet világából. Szórakoztató élményelemek segítségével érjük el, hogy a gyerekek önfeledten feledkezhessenek bele a mozgás örömébe.

Az alábbi 6 pontban összeszedtük, hogy miért vált hamar az iskolák kedvenc helyszínévé a debreceni élményparkunk:

Rengeteg élmény 1 napban

Bár nem ritka, hogy egy osztálykirándulás 2-3 napos, azért erre nem mindig van lehetőség, legyen ennek az oka a szervezés nehézsége vagy éppen a pénz. Legtöbb esetben a költséghatékonyság az egyik döntő tényező, amikor a csoportok szórakozását igen szigorú büdzsét követve kell megvalósítani. Ha az egy napos kirándulást választjátok, mint opció, ez a megoldás ráadásul kevésbé lesz megterhelő a kísérő pedagógusokra nézve is. Valljuk be, azért az egy napos osztálykirándulásokat is bőven tele lehet pakolni élménnyel, erre pedig a Kerekerdő Élménypark a legjobb bizonyíték. A rengeteg élményelemnek és egyéb attrakciónak köszönhetően unalmas pillanatokról nemigen beszélhetünk.

Biztonság mindenek felett

A tematikus parkunk biztonságos környezetben biztosítja az örömteli perceket. A terület teljesen körbe van kerítve, így ha valamelyik kalandvágyó gyermek el is indul egy felfedezőútra, nem fog messzire jutni.

Jól jön a segítség

Az osztálykirándulások esetén animátoraink segítik a kísérők munkáját, ami jelentős terhet vesz le a vállukról, hiszen személyzetünk tagjai készek egy csapatként együttműködni, amikor arról van szó, hogy segítsék a parkban való tájékozódást, bemutassák a park szolgáltatásait, élményelemeit, illetve válaszoljanak minden felmerülő kérdésre.

Mindig újat ad

A Kerekerdő Élményparkban minden szezonban igyekszünk valami új attrakcióval előrukkolni. A kedvencek mellett mindig van valami újdonság, amit kipróbálhatnak a gyerekek és tapasztalataink szerint azért a felnőttek is igen izgatottak tudnak lenni.

Igazi fantáziavilág

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni azt a különleges hangulatot, ami uralja a szenzációs attrakciókkal színesített parkunkat, melyet sokan debreceni Disneyland néven is emlegetnek.

Ha érdekel, hogyan tudja évente megújuló élményparkunk garantálni a hozzánk látogató gyerekek és felnőtt kísérőik kikapcsolódását egy óvodai vagy osztálykirándulás alkalmával, olvass róla bővebben!