Pünkösdi fergeteg

2020. 06. 11.

  Nevetés, öröm és boldogság...

 

Ezekkel a szavakkal lehetne leírni a hangulatot a Kerekerdő Élményparkban a pünkösdi nyitvatartás alatt. A már jól ismert elemek ámulatba ejtik az idelátogatókat. Akik voltak már a parkban élénken emlékeznek még Piroska nagymamájának házára, a Jancsi és Juliskát rabul ejtő banya kunyhójára, Holleanyó erkélyére, Hóferkérkére a hét törpe kuckójában, és igen sokáig lehetne még sorolni a csodásnál csodásabb látványosságokat. Nem vitatott, hogy a park évről évre képes minket újra és újra elképráztatni. Magával ragadó mesevilágában a szürke hétköznapok a kapun kívül maradnak, és a színes pompa veszi át a helyét. Nem véletlen tehát, hogy évről évre, vagy akár rendezvényről rendezvényre megtörténik az, hogy a már ismerős arcok újra és újra felbukkannak a látogatók között.

 

Interaktívan

  Pünkösd tekintetében a hosszított nyitvatartás volt az első ajándék a szervezőktől, hogy a gyerekeknek és a felnőteknek legyen elég idejük körbejárni a hatalmas területet. És ha mindez önnmagában nem lenne elég egész napos interaktív előadások színesítették a park pompáját. Cooper és Caroline a Kerekerdő legújabb vendégei interaktív showal készültek. A gyerekek táncoltak, futottak, kötelethúztak, versenyeztek egymással úgy, hogy közben még a felnőttek arcán is elégedett és felhőtlen jókedvet lehetett látni. Ehhez társult még, egy motoros show is, melyben egy óriás gömbben vakmerő mutatványokkal káprázatta el a vendégeket Krisztofer, aki egyenesen egy utazó nagycirkusz társulatából jött, hogy ezt az élményt a Park látogatói is átélhessék. Mindezeket összefogalalva bőven volt mit kipróbálni. 

 

Újdonság

 

A park állandó élményelemei mellet május 30-án került első bemutatásra a park legújabb családtagja, az Óriás kalózhajó ami 10 méteres magassába képes kilengeni. Ezzel bátran kijelenthető, hogy a park legizgalmassabb elemei közzé úszott be. A teljes Karibi környezetbe elhelyezett "hintára" azonnal lecsaptak a vendégek, és sokan akadtak köztük, akik háromszor vagy akár négyszer is újra és újra felültek a belépéskor megkapott karszalagnak köszönhetően, amivel természetesen minden más elemet korlátlanul használhattak az ellátogatók.

 

Mindent összefoglalva egy csodálatos pünkösdben vehettek részt az idelátogatók. Hiánytalanul teltek el a napok és a vasárnapi esőzést is kárpótolta a hétfői fergeteg. Reménytelve hisszük azt, hogy mindenkinek ez a véleménye volt az ittartózkodása után és szeretnénk, ha mihamarbb találkozhatnánk, hiszen a Kerekerdő Élménypark az évre rengeteg meglepetéssel készül még, mind a Haloween-i, mind a karácsonyi időszakra, illetve augusztus 1-ét is érdemes figyelni, mert eddig soha nem látott szenzációra készül a Park. 

Érdemes hát folyamatosan figyelni a híreket!