Vendéglátás

Vendéglátás

A Kerekerdő Élménypark számos vendéglátó egységgel és színes étel- és ital kínálattal várja az Élményparkba látogató minden kedves vendégét.

Palacsintázó

Csodálatos élmény, ha nagymamánk kényeztető ízes palacsintáira gondol az ember. Ezt eleveníti fel az Élményparkban található palacsintázó, ahol a régi ízvilágokon (kakaós, lekváros, stb.) túl különleges ízkombinációkkal is találkozhat, aki egy könnyed desszertre vágyik.

A mindenki által kedvelt palacsintákon kívül pedig ínycsiklandozó gofrikba és fánkokba is belekóstolhatnak a kulinális élvezeteket keresők!

 


Grill terasz

Az Élménypark vendéglátó egységeinek kínálatába új színt hoz a búbos kemencével rendelkező nyitott látványkonyhánk. Egy mesebeli környezetben várja a megéhező látogatóinkat ínycsiklandozó ételkínálatával, hideg- és meleg ital választékával.

Ételkínálata között megtalálható a hot-dogtól kezdve, a gyroson át, a hagyományos hamburgerekig sokminden, mi szem szájnak ingere. Nagy teraszával a mesejelenetek mellett egy igazán élményekkel teli étkezést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 


Fogadó

Élményparkunk talán leghangulatosabb vendéglátó egysége. Ide várjuk azokat, akik az igazi, hagyományos, házias ízek kedvelői. Kedves kiszolgáló személyzetének köszönhetően, valamint kedvezményes ételkínálatát és a csoportok számára biztosított gyerekmenüket tekintve ideális helyszín a korgó gyomorral érkezőknek.